Udskriv siden

Specialtandlæger og tandlæger

Specialtandlæge
Mette Toft Holmgaard

Mette Toft Holmgaard er uddannet specialtandlæge fra Aarhus Universitet i 2012 og har været ansat i CTN siden opstarten i 2013.
Specialtandlæge
Aleksandra Myrda

Aleksandra Myrda er uddannet specialtandlæge fra Aarhus Universitet i 2016 og har været ansat i CTN siden efteråret 2016.
Tandlæge
Kirsten Anker Thyø

Kirsten Anker Thyø er uddannet tandlæge fra Tandlægehøjskolen i Aarhus og har været ansat i CTN siden sommeren 2016. Kirsten har 35 års erfaring som tandlæge og overtandlæge.

Behandlerpersonale

Tandplejer
Dorte Suhr

Dorte Suhr er uddannet tandplejer fra Aarhus Universitet og har været ansat i CTN siden opstarten i 2013. Dorte har 30 års erfaring med tandregulering.
Tandplejer
Maiken Friis Bach

Maiken Friis Bach er uddannet tandplejer fra Aarhus Universitet i 2016 og har været ansat i CTN siden sommeren 2016. Maiken har arbejdet med tandregulering siden opstarten i CTN.
Klinikassistent
Ane Hostrup

Ane Hostrup er uddannet tandklinikassistent fra Herningholm Erhvervsskole og har været ansat i CTN siden opstarten i 2013. Ane har 13 års erfaring indenfor tandregulering.
Klinikassistent
Annelise Foldager

Annelise Foldager er uddannet tandklinikassistent fra Herningholm Erhvervsskole og har været ansat i CTN siden efteråret 2016. Annelise har 15 års erfaring fra den kommunale tandpleje.
Klinikassistent
Grethe Byskov Jensen

Grethe Byskov Jensen er uddannet tandklinikassistent fra Herningholm Erhvervsskole og har været ansat i CTN siden opstarten i 2013. Grethe har 17 års erfaring med tandregulering.
Klinikassistent
Janni Grud Kjærgaard

Janni Grud Kjærgaard er uddannet tandklinikassistent fra Herningholm Erhvervsskole og har været ansat i CTN siden 2014. Janni har arbejdet med tandregulering siden opstarten i CTN.
Klinikassistent
Jonna Storgaard Mortensen

Jonna Storgaard Mortensen er uddannet tandklinikassistent fra Panuminstituttet i København og har været ansat i CTN siden foråret 2016. Jonna har 7 års erfaring indenfor tandregulering.
Klinikassistent
Tinne Pedersen

Tinne Pedersen er uddannet tandklinikassistent fra Herningholm Erhvervsskole og har været ansat i CTN siden opstarten i 2013. Tinne har 8 års erfaring indenfor tandregulering.
 
 

Reception og administration

Klinikassistent
Gitte Brosbøl

Gitte Brosbøl er uddannet tandklinikassistent fra Herningholm Erhvervsskole og har været ansat i CTN siden 2014. Gitte har arbejdet indenfor tandregulering siden opstarten i CTN.
Administrationschef
Anders Vandsø Pedersen

Anders Vandsø Pedersen kommer fra tilsvarende stillinger i blandt andet Region Nordjylland og Middelfart Kommune og har været ansat i CTN siden foråret 2016. Anders har 10 års erfaring indenfor ledelse.
Administrativ medarbejder
Lena Lerche

Lena Lerche har en baggrund som ergoterapeut og har været ansat i CTN siden opstarten i 2013. Lena har arbejdet indenfor tandregulering i 6 år.