Udskriv siden

Personale

Vort behandlerteam består af højt specialiserede specialtandlæger, tandplejere og tandklinikassistenter. Vi lægger stor vægt på løbende at efteruddanne og videreudvikle vore medarbejderes kvalifikationer og kompetencer. Det betyder eksempelvis, at flere medarbejdere har taget efteruddannelse i ortodonti ved Aarhus Universitet ligesom vi løbende prioriterer kortere kurser og uddannelser for hele behandlerteamet.

Job og praktik i CTN
Når vi har faste stillinger eller længerevarende vikariater i CTN, bliver stillingerne altid slået op på jobportalerne i Lemvig, Skive, Struer og Thisted Kommune.  

Er du under uddannelse til specialtandlæge, tandplejer eller tandklinikassistent, vil vi meget gerne åbne dørene for en praktikperiode i CTN. Du vil herigennem kunne få et godt indtryk af, hvad tandregulering går ud på.

Specialtandlæger og tandlæger

Specialtandlæge
Mette Toft Holmgaard

Mette Toft Holmgaard er uddannet specialtandlæge fra Aarhus Universitet i 2012 og har været ansat i CTN siden opstarten i 2013.
Specialtandlæge
Aleksandra Myrda

Aleksandra Myrda er uddannet specialtandlæge fra Aarhus Universitet i 2016 og har været ansat i CTN siden efteråret 2016.
Tandlæge
Kirsten Anker Thyø

Kirsten Anker Thyø er uddannet tandlæge fra Tandlægehøjskolen i Aarhus og har været ansat i CTN siden sommeren 2016. Kirsten har 35 års erfaring som tandlæge og overtandlæge.

Tandplejere og Tandklinikassistenter

Tandplejer
Dorte Suhr

Dorte Suhr er uddannet tandplejer fra Aarhus Universitet og har været ansat i CTN siden opstarten i 2013. Dorte har 30 års erfaring med tandregulering.
Tandplejer
Maiken Friis Bach

Maiken Friis Bach er uddannet tandplejer fra Aarhus Universitet i 2016 og har været ansat i CTN siden sommeren 2016. Maiken har arbejdet med tandregulering siden opstarten i CTN.
Klinikassistent
Ane Hostrup

Ane Hostrup er uddannet tandklinikassistent fra Herningholm Erhvervsskole og har været ansat i CTN siden opstarten i 2013. Ane har 13 års erfaring indenfor tandregulering.
Klinikassistent
Annelise Foldager

Annelise Foldager er uddannet tandklinikassistent fra Herningholm Erhvervsskole og har været ansat i CTN siden efteråret 2016. Annelise har 15 års erfaring fra den kommunale tandpleje.
Klinikassistent
Janni Grud Kjærgaard

Janni Grud Kjærgaard er uddannet tandklinikassistent fra Herningholm Erhvervsskole og har været ansat i CTN siden 2014. Janni har arbejdet med tandregulering siden opstarten i CTN.
Klinikassistent
Jonna Storgaard Mortensen

Jonna Storgaard Mortensen er uddannet tandklinikassistent fra Panuminstituttet i København og har været ansat i CTN siden foråret 2016. Jonna har 7 års erfaring indenfor tandregulering.
Klinikassistent
Tinne Pedersen

Tinne Pedersen er uddannet tandklinikassistent fra Herningholm Erhvervsskole og har været ansat i CTN siden opstarten i 2013. Tinne har 8 års erfaring indenfor tandregulering.
 
 
 

Reception og administration

Klinikassistent
Gitte Brosbøl

Gitte Brosbøl er uddannet tandklinikassistent fra Herningholm Erhvervsskole og har været ansat i CTN siden 2014. Gitte har arbejdet indenfor tandregulering siden opstarten i CTN.
Klinikassistent
Grethe Byskov Jensen

Grethe Byskov Jensen er uddannet tandklinikassistent fra Herningholm Erhvervsskole og har været ansat i CTN siden opstarten i 2013. Grethe har 17 års erfaring med tandregulering.
Administrationschef
Anders Vandsø Pedersen

Anders Vandsø Pedersen kommer fra tilsvarende stillinger i blandt andet Region Nordjylland og Middelfart Kommune og har været ansat i CTN siden foråret 2016. Anders har 10 års erfaring indenfor ledelse.
Administrativ medarbejder
Lena Lerche

Lena Lerche har en baggrund som ergoterapeut og har været ansat i CTN siden opstarten i 2013. Lena har arbejdet indenfor tandregulering i 6 år.